Service

Kranservice og løftegrejsservice, vores topudstyrede servicebiler, kommer hurtigt frem og er klar til opgaven

Hos Danløft A/S har vi mere end 30 års erfaring inden for servicering af kraner og løftegrej.

Vi udfører alle lovpligtige årlige eftersyn efter arbejdstilsynets regler.
Vi servicerer kraner og løftegrej, samt mange andre kategorier, som faldsikring, reoler, elværktøj, hydrauliske enheder, porte, branddøre, stiger, branddøre, ramper og meget mere.

Vores professionelle serviceteknikere er højtuddannede og vores fleksible model gør, at besøg planlægges så de passer ind i din hverdag.

Her finder du en liste over produkter, hvor AT kræver årligt lovpligtig service eftersyn: Uddrag af AT´s “Lovpligtige eftersyn af maskiner og værktøjer”

Find yderligere information her:

Vores dygtige serviceteknikere udfører kranservice på alle typer af kraner, lige fra traverskraner til søjlekraner

Kranservice

Hos Danløft har vi mere end 30 års erfaring med kranservice, det er jeres garanti for at alle skader og slid vurderes af vores professionelle medarbejdere og at alle reparationer og udskiftninger udføres efter alle gældende lovkrav fra arbejdstilsynet.

Efter mere end 30 år i branchen har vi en stor viden, bredt netværk og tæt samarbejde med en bred kreds af internationalt anerkendte leverandører. Dette er vores styrke når vi leverer vores bedste service til jer.

Serviceaftale

Med en serviceaftale hos Danløft er du altid sikker på at dit årlige eftersyn overholdes, så din driftsikkerhed sikres. Vi sørger for, at du bliver kontaktet i god tid og booker en aftale om, hvornår vores servicetekniker skal udføre eftersynet.

På denne måde slipper i for, at skulle huske de præcise datoer for hvornår jeres kraner skal testes og services.

Husk også at hvis i samler alle jeres serviceaftaler på kraner og løftegrej hos os, kan i spare både tid og penge.

Altid tilgængelige certifikater

Når vi har udført et eftersyn, forsyner vi den godkendte kran med alle relevante belastningsskilte.

Alle dokumenter er tilængelige på jeres egen side på vores onlineservice Dantech®. Her kan du altid tilgå dine certifikater og se hvornår det er tid til dit næste eftersyn.

Hurtig responstid i hele landet

Når i har en service aftale hos os, garanterer vi at vi kan sende en serviceteknikere til jer maks. 2 timer efter, at i har kontaktet os om problemet.

Det er vores garanti for, at jeres produktion ikke bremses alt for længe af nedbrud.

Landsdækkende serivce

Vores hovedafdeling ligger i Aabenraa Sønderjylland, men vi har salgsteknikere, montører og servicebiler i hele Jylland, på Fyn og Sjælland.

Det er jeres garanti for at vi altid er i nærheden hvis i har brug for vores erfaring, service eller reparationer.

Vores dygtige serviceteknikere udfører løftegrejsservice på alt løftegrej

Løftegrejsservice

Eftersyn og service af løftegrej kræver stor ekspertise, og det har vi med mere end 30 år i branchen.

Vores professionelle serviceteknikere sørger for at dit løftegrej vurderes grundigt, og at der foretages en saglig vurdering af deres stand med henblik på reparation eller udskiftning. Dette giver både optimal person- og driftssikkerhed.

Vi foretager alle eftersyn i henhold til arbejdstilsynets bekendgørelse nr. 1109 – om anvendelse af tekniske hjælpemidler §8 og §14 samt Arbejdsmiljølovens §45.

Serviceaftale

Når du vælger en serviceaftale hos os, sikrer vi at dine årlige eftersyn overholdes, hvilket sikrer din driftssikkerhed. Vi kontakter dig i god tid, og laver en aftale for eftersynet, som passer dig. Det giver dig frihed til at koncentrere dig om andre ting uden at misse dine lovpligtige eftersyn.

Husk også at hvis du kombinerer dine serviceaftaler hos og får udført både kran og løftegrejsservice – kan du både spare tid og penge.

Certifikater

Efter udført eftersyn, forsyner vi dit løftegrej med relevante mærkninger og gør alle certifikater tilgængelige på vores online platform Dantech®.

Med Dantech® har du altid nem adgang til alle dine servicecertifikater, reservedels informationer og information om, hvor lang tid der er til dit næste eftersyn.

Landsdækkende service

Vi har serviceteknikere i hele landet, så selvom vores hovedafdeling ligger i Aabenraa i Sønderjylland, så kan vi nemt og hurtigt komme frem til dig med både vejledning og serviceteknikere.

Vi kan derfor garantere altid at være i nærheden hvis i har brug for vores assistance.

Wire, husk at få dem tjekket for slid og skader

Hvilke fabrikater udfører vi service på?

Hos Danløft har vi beskæftiget os med service af løftegrej og kraner i mere end 30 år.
Vores teknikere er alle veluddannelse og har nogle af markedets bedste kompetencer inden for kraner og løftegrej.

Vi kan derfor også udføre service på alle mærker og modeller af løftegrej og kraner.
Her finder du en liste over de fabrikater vi tidligere har udført lovpligtige serviceeftersyn på.