Løftegrej

Danløft har et bredt udvalg af løftegrej, kæder og kroge i grade 80, 100, 120. Wire og båndstropper.

Hos Danløft har vi mere end 30 års erfaring med salg af løftegrej. Vi har et meget bredt sortiment der indeholder alt fra kategorier som:

Stålwire – kranwire – hejseladswire – kæder – kædeslyng
Sjækler – Kroge – Rundsling – Surringe – El-taljer – Håndtaljer – Skraldtaljer - Løfteværktøj
Og meget meget mere.

Når du køber løftegrej hos os får du kun produkter af den bedste kvalitet, særligt udvalgt, med henblik på lang holdbarhed, stor slidstyrke og de lavest mulige omkostninger for dig.

Hele vores brede sortiment kan ses online i vores produktkatalog.

Sikkerhedsudstyr

Vi har også et bredt udvalg af alt inden for personlig sikring.
Når man arbejder i højden er der mange krav til udstyret der skal sikre dig mod skader ved fald.

Vores udvalg inkluderer alt fra:

Seler til faldsikring – Faldblokke – Falddæmpere – Støttestropper – Linostop - Nedfiringssæt – Sikkerhedskroge – Værktøjsholdere – Bådsmandsstole - Redningsudstyr
Og meget mere.

Vi har også et bredt udvalg af mandskabskurve til montering på kraner, som sikkert kan løfte dig til vejrs.

Faldsikring fra Danløft holder dig og dine medarbejdere sikre når i arbejder i højden, f.eks. på et tag
Vaccumløsninger fra Danløft, Fezer VacuBoy and VacuGiant

Vacuum

Vi leverer er bredt udvalg af vacuumløsninger fra de bedste producenter, udvalgt specielt for deres store driftsikkerhed og brugervenlige ergonomiske design.

Vacuum fungerer ved brug af komprimeret luft, så i slipper helt for ekstra kæder og wirer. Med en vacuumløfter kan du løfte alt fra 30 og vende godset op til 180° på max 45sek.

Modellerne kan leveres med flere forskellige løftefødder, gribekroge og andet tilbehør, som skaber løsningen, der fungerer for jer. Sikkerheden er i top og lever helt op til de nuværende DIN EN 13155 standarder.

Vores vacuum systemer kan kombineres med vores letvægts skinnekraner.
Aluminiums skinnerne er særligt velegnede til produktionslinjer, arbejdsstationer. Med tilbehør af galvaniseret stål og forstærket plastik klarer de også de strengeste arbejdsforhold.

Værd at vide om Løftegrej

Mærkninger

Alt løftegrej i Europa skal leve op til en række EU-direktiver og for, at du kan være sikker på, at dit løftegrej lever op til alle disse krav, skal det være udstyret med et CE mærke.
CE mærket er vores garanti som forhandlere, for at, det løftegrej vi sælger dig, lever op til alle de gældende standarder. Som forhandlere er det vores ansvar, at sikre at disse mærkninger er til stede.

Vores ekspertise gør også at vi kan hjælpe dig med at sikre at dit nuværende løftegrej lever op til alle de gældende EU direktiver. Så har du løftegrej uden mærkning, kan vi hjælpe med rådgivning og forvisning at det pågældende udstyr lever dokumenterbart op til de gældende love.

For faldsikring er der ydereligere en mærkning, EN mærkningen, som beskriver de krav, testmetoder, mærkning og fabrikantoplystninger der er gældende for produktet. Husk også at faldsikringsudtyr har en maksimal levetid, og skal udskiftes for at garantere din sikerhed!

Danløft mærkater i metal
regler og love for løftegrej

Regler og love

Arbejdsmiljølovgivningen har yderligere fremsat en lang række regler, som gælder for alt løftegrej på byggepladser og i virksomheder i Danmark.
Arbejdsmiljøloven og de tilhørende bekendgørelser definerer, hvordan udstyret må anvendes og hvilke standarder det skal leve op til. Arbejdsstyrelsen har udfærdiget en række vejledninger og anvisninger, som specificerer hvordan loven skal udføres i praksis.

Danløft har med vores mange års erfaring en stor ekspertise inden for både rådgivning om anvendelsen af løftegrej og de gældende serviceprocedurer

Det årlige lovpligtige hovedeftersyn skal udføres senest hver 12 måned på alt løftegrej og udstyr. Hovedeftersynet skal udføres af leverandøren eller en sagkyndig. Det lovpligtige årlige eftersyn skal altid dokumenteres med en eftersynsrapport, hvorpå der skal noteres fejl og mangler. Dette dokument skal altid kunne fremvises, hvilket let gøres via vores Dantech® online platform. Der giver nem adgang til alle dine relevante løftegrejsdokumenter.

Ønsker du at læse mere om reglerne for de lovpligtige eftersyn af maskiner, har BFA lavet denne vejledning om eftersyn af maskiner, værktøjer og tekniske hjælpemidler.

Brugt Løftegrej

Som udgangspunkt sælger vi ikke brugt løfteudstyr. Dette ville kræve at vi kendte hele udstyrets brugshistorie og kunne garantere, at intet misbrug havde fundet sted. Vi sælger kun udstyr, vi kan stå 100% inde for. Det betyder, at vores løftegrej er nyt.

Men er du på udkig efter en god pris på dit nye løftegrej, så ring endelig til os på 73628800 og så ser vi, hvad vi kan gøre for dig.

Vælger du alligevel at overtage brugt løftegrej, er det lovpligtigt at der udføres et hovedeftersyn, inden du som ny ejer tager udstyret i brug. Dette udfører vi naturligvis gerne.

Brugt talje
Kæmpe wire fra Danløft