Kraner

Kroge, crabster og nova, på el-kædetaljer

Danløft A/S har mere end 30 års erfaring i salg, konstruktion og bygning af kraner til dansk erhvervsliv. Hvor vi især har stor fokus på at levere dokumenteret kvalitet i henhold til Arbejdstilsynets gældende regler.

Vore ingeniører og salgs- og serviceteknikere er specialuddannede og arbejder med kvalitetssikring efter ISO 9001 og certifikatsvejsning efter DS889.
Vi er leveringsdygtig i alle de mest kendte taljefabrikater f.eks. SWF, Demag, Stahl, Abus, GIS og Kito m.m.

Danløft A/S er i dag forhandler af det tyske anerkendte kvalitets produkt SWF, som er en del af KCI koncernen.
Ligeledes har vi vores kvalitets talje Dantech®. Taljen er fremstillet i Europa, af en producent med mange års erfaring inden for kvalitetstaljer.

Vores dytige teknikere er altid klar med råd og vejledning, og vores konsulenter kommer gerne forbi og hjælper jer med at finde den helt rigtige kranløsning til jeres behov.

Traverskraner

Vi har traverskraner til alle typer af opgaver. Vi leverer kun den højeste kvalitet og vores dygtige teknikere, sikrer at vi kan bygge dig en traverskran, der passer præcis til dine behov.

Vi leverer traverskraner med komponenter direkte fra anerkendte SWF. På vores eget værksted sikrer vores certificerede medarbejdere at vi kan udføre enhver specialopgave.

Vi kan blandt andet sikre at kranen passer præcis til dine eksisterende rammer, med vores tilpassede enkelt og dobbeltskinnede systemer, overkørende og underhængte, både med kædetalje og wiretalje.

Vi kan også levere præcis den strømtilføsel, afhængig eller uafhængig, samt radiostyring, som du ønsker det.

Danløft traverskran, fås med radiostyring og el-wire eller kædetalje.
Letkransystemer i aluminium fra Eepos, leveret og installeret af Danløft

Letkraner

Vi fører letskinnekraner fra både SWF og Eepos. Denne type kraner er særligt velegnede til mindre daglige løft op til 2000kg.

Letkraner belaster brugeren minimalt og kører særdeles støjfrit. Denne type kan også bruges i renrum.

Letskinne systemet er fleksibelt og klarer nemt løft i 90 graders vinkler. Det gør det praktisk ved arbejdsstationer, samlebånd og lignende.

Eepos systemet består af meget få komponenter og kan let udvides og ombygges.

Søjle og Svingkraner

Vi har et bredt udvalg af svingkraner, både søjle og vægmonterede, som kan anvendes til alle typer af opgaver. Vi leverer svingkraner i en bred vifte af vægtklasser, som kan løfte lige fra 30kg og op til 2000kg.

Vores søjle og svingkraner er særligt fleksible og passer godt til de fleste typer af arbejdsstationer. Med vores søjle og svingkraner får du et let monterbart system, der kan sikre arbejdsgangene ved arbejdsstationerne, så det belaster brugerne mindst muligt.

Vi tilpasser alle vores svingkraner præcis til dine behov, så har du meget lidt plads, lavt til loftet eller brug for at løfte udendørs, så kontakt os og vi finder en løsning!

Vi kan også levere søjle og svingkraner til vacuumløfte systemer.

Alle vores kraner er udført præcis til dine behov, er naturligvis CE certificerede og lever fuldt op til arbejdstilsynets krav.

Søjlekraner, svingkraner, søjlesvingkraner, væg svingkran.
Saml selv din kran med krankit's fra Danløft

Byg Selv

Selvom vi gerne bygger din kran for dig, har vi også løsninger som du selv kan samle. Vi leverer komponenterne, der passer til din opgave fra kvalitetsmærket SWF.

Krankittet er komplet og inklusiv styring og elmontage foregår med multistik.

Dit krankit leveres til din adresse og der medfølger selvfølgelig montagevejledning og dokumentation.

Alle selvbyggede kraner kan selvfølgelig indgå i vores serviceløsninger.

Arbejdspladsindretning

Tænker du måske at et kranprojekt er for stort og omstændigt til jeres arbejdsplads?

Ikke nødvendigvis, efterhånden som jeres produktion øges, er der mange måder man kan effektivisere arbejdsgangen, så i sparer både tid og penge.

En af mulighederne er tekniske hjælpemidler. De kan assistere med løft, træk og skub. Vi kan skræddersy præcis den løsning, der passer til jeres arbejdsplads.

Hos os finder du:
Løftebordef.eks. til personløft eller med rullebåndssystem.
Vakuumløfteåg til både sække, tønder, glas, træplader mm.
Truckåg som lader dig anhugge direkte fra din truck.

Fremtiden kræver ergonomisk og teknisk tilpasning af arbejdspladsen og vi kan hjælpe dig med at finde den løsning, der passer præcist til jeres arbejdsplads.

Vakuumløfteåg, vacuumløfteåg, løfteborde med ruller, løftebord til personer.

Danløft's Leasingaftaler

Hos Danløft tilbyder vi en finansieringsløsning, hvor du kan opdele betalingen af dit nye krankøb i flere rater

Det giver dig større frihed til at fokusere din økonomi på produktuvikling, markedsføring og deslige.

Med vores leasingaftale får du:

  • Hjælp til finansieringen af mange typer af kran og løfteprojekter
  • Leasingaftaler, der dækker hele investeringen
  • Nem budgettering med månedlige rater, der kan driftføres
  • Vækstpotentiale uden belasning af din likviditet

Lad os blive partnere!

Det er Danløfts A/S mål at være danskernes primære leverandører af kraner og kranservice, derfor er din tilfredshed det vigtigeste for os.

Så har du brug for en ny kran, om det er en traverskran, letkran, søjle eller svingkran, så ring til os på 73628800 og vi sidder klar til at finde den helt rette løsning til dig!

Vi er også altid klar med råd og vejledning, hvis du skal have udvidet dit eksisterende krananlæg, eller er i tvivl om, hvilken kran der passer ind i jeres produktion.

Her på hjemmesiden kan du læse mere om vores ydelser inden for løftegrej, løftegrejsservice , kraner og kranservice . Du kan også læse om vores online serviceplatform Dantech®, som altid giver dig direkte adgang til alle dine servicecertifikater og reservedels indkøb. 


Galleri

Her er et udpluk af kraner vi har sat op igennem tiden

Kædeslyng
Kædeslyng