Skrevet af: Vibeke Hakonsen

Publiceret: 23 / 04 – 2018

Danløft vil nå nye højder!


Danløft i Aabenraa satser nu på online markedsføring for at nå nye højder.

Danløft har i den anledning ansat to nye marketingsassistenter som skal stå for online markedsføring. Vi hos Danløft har et ønske om at være mere synlige, hvilket vi vil realisere ved at fokusere på markedsføring.

Vi har i samarbejde med vores to nyansatte medarbejder udformet en markedsføringsplan som har til formål at synliggøre Danløft, men samtidig holde vores kunder opdateret på nye produkter og ydelser som vi kan tilbyde dem.

Administrerende direktør Thomas Westergaard udtaler selv: ”Vi er en virksomhed som har masser at tilbyde, vi har bare ikke været for gode til at fortælle om det. Og det har vi nu tænkt os, at lave om på.”

Følg vores udvikling på vores sociale medie platforme Facebook, Instagram, LinkedIn og YouTube, samt på vores hjemmeside www.danloeft.dk.

Gå ind og ’Synes godt om’ vores nye Facebook profil Danløft, hvor der vil være mulighed for at holde sig opdateret på nye produkter, læse sjove historier, deltage i konkurrencer og meget mere. Følg os også på Instagram, LinkedIn og YouTube, hvor vi vil poste billeder og videoer af nye produkter og konkurrencer mm.

Danløft A/S

Rugkobbel 262, 6200 Aabenraa, Danmark
Telefon: +45 7362 8800
E-mail: info@danloeft.dk
www.danloeft.dk

Vores mission

Danløft er en moderne progressiv virksomhed i vækst, der har til formål at hjælpe vores kunder med at nå nye højder.