Skrevet af: Vibeke Hakonsen

Publiceret: 30 / 08 – 2018

Danløft A/S fandt den rette løsningen til MAN Truck & Bus i Padborg


Vi hos Danløft A/S vil gøre vores bedste for at give dig den rette løsning!

MAN Truck og Bus i Padborg stod i et dilemma i forbindelse med køb af en kran. MAN havde et ønske om at undgå søjler på gulvet, fordi dette ville skabe gener ved deres port. Med rådgivning fra Danløfts salgstekniker fandt de i fællesskab frem til den rette løsning for dem, nemlig en 1000 kg let travers kran.

Travers kranen er placeret i loftet hvilket betød at MAN fik opfyldt deres ønske om at undgå søjler på gulvet. Travers kranen, som blev leveret af Danløft A/S i Aabenraa, har en løftekapacitet på 1000 kg hvilket gør det muligt at løfte pladerne når de skal skærer til og bukkes, samt monteres på lastvognen.

Martin Raun Johansen fra MAN Truck & Bus i Padborg fortæller, at de super glade for kranen. Kranen er en stor hjælp i hverdagen og har hjulpet til at øge effektiviteten i produktionen. Desuden fortæller han at kranen har gjort det lettere at arbejde, i og med at de lettere kan flytte rundt på diverse dele.

Danløft er glade for at kunne leverer et produkt som MAN Truck & Bus i Padborg er tilfredse med. Står du også og mangler en kran, løftegrej eller et certificeret serviceeftersyn, så står Danløft klar til at hjælpe dig!

Danløft A/S

Rugkobbel 262, 6200 Aabenraa, Danmark
Telefon: +45 7362 8800
E-mail: info@danloeft.dk
www.danloeft.dk

Vores mission

Danløft er en moderne progressiv virksomhed i vækst, der har til formål at hjælpe vores kunder med at nå nye højder.