Skrevet af: Maj-Brit Iversen

Publiceret: 05 / 03 – 2019

Ambitiøs salgschef søges!


Til vores salgsafdeling søger vi en
ambitiøs salgschef. Et spændende job i en dynamisk virksomhed!


Danløft er en moderne progressiv virksomhed i vækst. Virksomheden blev etableret i 1976. Vores kernekompetencer er salg og service af kraner og løftegrej m.m. Vi har et bredt sortiment inden for løftegrej, og er forhandler af bl.a. SWF kraner, der er en del af en af verdens største kranproducent.

Din profil
Du har erfaring som leder og er en dygtig sælger. Du er kommerciel, målrettet og konkurrenceorienteret, og har et stort drive og et naturligt vinderinstinkt. Du er selvstændig, initiativrig og proaktiv, og du evner at følge tingene til dørs. Du er troværdig, tillidsvækkende, er dygtig til at kommunikere og kan begå dig på alle niveauer. Du er udadvendt kontaktskabende og du besidder et stort overblik, derudover har du en god talforståelse og erfaring i brugen af IT.

Dine arbejdsopgaver
Med reference til den administrerende direktør er du ansvarlig for salgsudvikling af et velfungerende landsdækkende kran og løftegrejsfirma. Du får udover det overordnede salgsansvar samtidigt ansvaret for salg til udvalgte KAM kunder. Du får dermed til opgave at optimere salget både gennem egen salgsindsats, men også ved at motivere og inspirere dit eksterne salgsteam bestående af 5 eksterne salgsteknikere, samt 2 phonere. Du går forrest og er selv ude hos kunderne, både selvstændigt, men også på samkørsel med dit eksterne salgsteam. For at sikre den ønskede forretningsstrategi og vækst har du et top moderne CRM system tilrådighed.

Vi tilbyder
Du tilbydes en central rolle med indflydelse og ansvar hos en ambitiøs virksomhed, der er kendetegnet af en flad organisationsstruktur.
Du får mulighed for at sætte dit eget præg og gøre en forskel.

Vi behandler ansøgninger løbende. For yderligere information omkring stil-lingen kan henvendelse rettes til Administrerende direktør Thomas Westergaard.

Rekrutterings virksomhed vil deltage i ansættelsesproceduren.

Ansøgningsfrist
Du bedes sende ansøgningen inden den 31. marts 2019 til:
msi@danloeft.dk

Danløft A/S

Rugkobbel 262, 6200 Aabenraa, Danmark
Telefon: +45 7362 8800
E-mail: info@danloeft.dk
www.danloeft.dk

Vores mission

Danløft er en moderne progressiv virksomhed i vækst, der har til formål at hjælpe vores kunder med at nå nye højder.