Skrevet af: Maj-Brit S. Iversen

Publiceret: 07 / 08 – 2018

Får du for lidt i løn?


Så er muligheden for at øge din indtægt her –
Danløft A/S søger 1 servicepartner til Sjælland.

Som servicepartner hos Danløft får du lov til at udleve drømmen om at være selvstændig under ordnede forhold, med udsigt til en ekstravagant indtjening uden loft. En stor og vel trimmet salgsorganisation der sørger for spændende arbejdsopgaver, et bagland der sørger for reservedele og står bag dig med 100% support.

Din profil: Du er selvstændig erhvervsdrivende eller ønsker at blive det. Du arbejder i dag som montør/tekniker, gerne i kran og løftegrejsbranchen, eller beslægtede brancher. Du er uddannet elektriker, automatikmekaniker,
elektromekaniker eller lign. Du arbejder selvstændigt og er ansvarsbevist. Du skal kunne planlægge din egen hverdag. Kunne besvare overblikket i pressede situationer. Kunne opbygge kunderelationer. Du er udadvendt, og har et godt humør. Kendskab til EDB og El-diagrammer.

Dine arbejdsopgaver: Service og reparationer af kraner. Service og reparatio-ner af løftegrej. Salg af varer og serviceydelser ved eksisterende kunder.

Vi tilbyder: Gode indtjeningsmuligheder, distrikt med spændende kunder og gode arbejdsopgaver, oplæring ved at følge vores specialuddannelse. Løbende opdatering med viden om nye produkter. Opdatering af nye regler fra Arbejdstilsynet. Partnerskab med et firma, der er midt i en rivende udvikling. Et top-moderne registreringssystem, der letter din dagligdag og giver kunderne værdi – Dantech®, tjek og download vores app i app store eller android.
Du får ca. 30 spændende og inspirerende kollegaer fordelt over hele landet.

For yderligere information om denne spændende mulighed, kontakt
Lars Abild på T: 7362 8800.

Ansøgningsfrist
Du bedes sende ansøgningen inden den 1. september 2018 til:
la@danloeft.dk eller
Danløft A/S
Rugkobbel 262
6200 Aabenraa.

Danløft A/S

Rugkobbel 262, 6200 Aabenraa, Danmark
Telefon: +45 7362 8800
E-mail: info@danloeft.dk
www.danloeft.dk

Vores mission

Danløft er en moderne progressiv virksomhed i vækst, der har til formål at hjælpe vores kunder med at nå nye højder.